Hirdetés

The Witcher III: Wild Hunt - ez a mod egy kicsit jobbá teszi a játékot 60 fps-en

|

Ha zavartak a kissé darabosan mozgó tárgyak és apróságok a karaktereken, akkor most mutatunk egy megoldást a problémára.

Hirdetés

A játékosok többsége valószínűleg egyetért abban, hogy az utóbbi idők egyik legjobb alkotása lett a The Witcher III: Wild Hunt. A CD Projekt Red címe ugyan már több mint 3 éves, de még most is érkeznek hozzá olyan modok, amelyek feldobhatják egy picit a játékélményt.

Hirdetés

BlurredNotions egy elég különleges alkotással állt elő, ami leginkább azoknak jöhet jól, akik 60 vagy ennél több fps-en futtatják a játékot. A modder ugyanis megoldotta, hogy a karaktereken és ellenfeleken lévő, saját fizikával rendelkező dolgok, mint például a haj, bunda, nyakláncok és egyéb hasonló apróságok ne 30 fps-sel, hanem 60-nal mozogjanak.

Ez persze nem változtatja meg gyökeresen a játékmenetet, de javíthat egy kicsit a látványon. Ha letesztelnétek a modot, akkor innen tölthetitek le azt.

Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)