Hirdetés

The Witcher III: Wild Hunt - Henry Cavill már nem csak a sorozatban játszhatja Geraltot

|

Ha úgy gondoljátok, tökéletes a színész a szörnyvadász szerepére, akkor muszáj beszereznetek egy új modot.

Hirdetés

A múlt hónapban végre belenézhettünk a Netflix The Witcher sorozatába, amiben az egyebek mellett Supermant is alakító Henry Cavill játssza Ríviai Geraltot. Várható volt, hogy a modderek előbb-utóbb a CD Projekt Red játékában is le fogják cserélni a főszereplő fizimiskáját, és ez most meg is történt.

Hirdetés

Adnan egész egyszerűen fogta a lengyel fejlesztők által összerakott Geraltot, és kicserélte az arcát Henry Cavillére. Ha nem elégedtek meg a képekkel, és megnéznétek a játékban is a virtuális Cavillt, akkor innen tudjátok beszerezni a modder alkotását. Az oldalon fel van tüntetve néhány apró kiegészítés, amelyekkel például kigyúrtabbá tehetjük Geraltot, illetve még a medálját is megváltoztathatjuk. Ha még netflixesebbé varázsolnátok a karaktert, akkor ezeket is érdemes lehet letölteni.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)