Hirdetés

The Witcher III: Wild Hunt - közel 30 GB szabad hely kell a digitális verziónak Switchen

|

Bőségesen van tartalom a CD Projekt Red játékában, így nem kevés hely kell majd neki a gépünkön.

Hirdetés

Nem lesz olyan szép Nintendo Switchen a The Witcher III: Wild Hunt, mint más platformokon, viszont cserébe akár utazás közben is kalandozhatunk Geralttal. Ám nem árt majd egy nagytakarítást végezni a microSD kártyán, ha a hivatalos Nintendo boltból szeretnénk letölteni a játékot.

Hirdetés

Ha nem a dobozos változatot választjuk a The Witcher III: Wild Hunt - Complete Editionből, akkor bizony elég sok, egészen pontosan 28,1 GB szabad helyre lesz szükségünk. Ez talán más konzolokon nem tűnik soknak, de a Switch esetében bizony jókora pakknak számít. Persze érthető is a méret, hiszen hatalmas nyílt világgal rendelkezik a játék, ráadásul ez a kiadás tartalmazza többek között a hozzá megjelent két nagy DLC-t is.

Ti kipróbáljátok majd a játékot Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)