Hirdetés

Frissült a The Witcher III: Wild Huntot megszépítő mod, még varázslatosabb lett Toussaint

|

A Blood and Wine DLC-vel bekerült terület már önmagában lenyűgöző volt, de valahogy mégis sikerült javítani rajta.

Hirdetés

Sok mod készült már a The Witcher III: Wild Hunthoz, ám az egyik legütősebb ilyen rajongói alkotás egyértelműen a The Witcher 3 HD Reworked Project, aminek legelső változata 2015-ben látott napvilágot. Azóta sok mindenen változtatott a mögötte álló modder, aki nemrég újabb tartalmas frissítéssel állt elő.

Hirdetés

Ugyan a CD Projekt Red sikerjátékának grafikájára továbbra sem lehet panaszunk, azért érdemes lehet letölteni HalkHogan alkotását, hiszen az még részletesebbé varázsolja a játék textúráit, ráadásul nem is nagyon izzasztja meg a gépünket. A napokban pedig megérkezett a 11.0-ás verzió, aminek köszönhetően a Blood and Wine DLC-vel bekerült, meglehetősen színpompás Toussaint is megszépült.

A modder ismételten kiváló munkát végzett, szóval nem is szaporítanánk tovább a szót, beszéljen helyettünk az alábbi videó:

Innen le is tölthetitek a pakkot, ha esetleg még látványosabbá szeretnétek tenni a játékot. Egyébként a tervek szerint valamikor a nyáron megérkezhet a 12.0-ás változat, amivel valószínűleg le is zárul HalkHogan 2015 óta tartó projektje.

Ti kipróbáljátok a modot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)