Hirdetés

The Witcher - Készülnek a konzolos átiratok

|

Megpróbálták a lehető legtovább húzni leleplezését, azonban a média szakavatott szemei elől elbújni képtelenség.

Hirdetés

A CD Projekt nevével fémjelezett Witcher sokak legnagyobb örömére elvesztette asztali rendszerekkel kötött exkluzív szerződését és hamarosan betámadja a konzoltulajdonosokat. Exkluzív megjelenését nem hangoztatták a fejlesztők, mindössze azért emlegettük fel, mivel tegnapig kizárólag a PC-s felhasználóknak tapogathatták hosszú-hosszú órákon keresztül. No és persze olyan trendi kifejezés, mint a kircsy vagy az okcsy. Tavasszal érdekes szóbeszédek keringtek a Witcher körül, ugyanis egyik belsős munkatársuk elhintette, már nekiveselkedtek a konzolos átiratoknak. Természetesen médiafelelőseik megpróbálták azonnal elterelni figyelmünket, munkájukat siker koronázta, mindenki a feltupírozott Enhanced Edition-re volt kíváncsi. A konzolos verziókra visszatérve, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkezik a Witcher, melyhez a Rise of the White Wolf alcímet csatolták. A fejlesztők ígéretei szerint átgyurmázott harcrendszerre és megjelenítésre számíthatunk, szinte minden grafikai elemhez hozzányúltak és átpolíroztak a tökéletes látványvilág érdekében. A Witcher: Rise of the White Wolf természetesen támogatja a megszerezhető kitüntetéseket és trófeákat (ha már kötelező) és minden kontrollerre szakosodott játékos egyszerű kezelésre számíthat. Sajnos megjelenési dátummal és egyéb finomságokkal nem szolgáltak, azonban elérhető egy fejlesztői interjú, melyet tisztelettel megosztunk veletek.

A fórumban megoszthatjátok véleményeteket a bejelentett konzolos verziókkal kapcsolatban.

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)