Hirdetés

Izgalmas detektívkalanddal bővíti ki ez a mod a The Witchert

|

Egy modnak hála Geralt félreteheti egy picit a szörnyvadászatot és felcsaphat detektívnek.

Hirdetés

Azóta, hogy megjelent, a modderek szívesen megváltoztatnak ezt-azt a The Witcher III: Wild Huntban, az évek során sok kiváló rajongói alkotást kaptunk már. Ám akadnak olyanok is, akik még mindig a sorozat legelső felvonásával foglalatoskodnak.

Hirdetés

Ezen rajongói alkotóközösségek egyike, az Ifrit már számos modot készített az első Witcherhez, a csapat legújabb alkotása, a Masquerade egy detektívkalanddal dobja fel a CD Projekt Red 2007-es játékát. A történet Temeria fővárosa, Vizima környékén játszódik, és egy Vengerbergből (onnan származik Yennefer) érkezett karaván áll a középpontjában. A csoportosulás tele van gyanús kereskedőkkel, vidám törpökkel és még egy doppler is akad közöttük, a cselekmény pedig egy gyilkosság köré épül fel, és ránk vár a feladat, hogy megtaláljuk a tettest.

A mod főküldetése során számos megoldandó rejtvénnyel és a nyomozással járó egyéb elfoglaltsággal szembesülünk, de a fejlesztők terveztek néhány érdekes mellékküldetést is. Elég izgalmas kiegészítésnek tűnik tehát a Masquerade tehát, azonban van egy pici szépséghibája a dolognak, méghozzá az, hogy egyelőre kizárólag lengyel nyelven élvezhetjük. Szerencsére az Ifrit azt ígérte, hogy hamarosan elkészül a nemzetközi verzió is, szóval remélhetőleg hamarosan angolul is kibogozhatjuk a krimibe illő bűnügy szálait.

Ha ennek ellenére már most megnéznétek, mit alkottak a srácok, akkor innen tudjátok letölteni a Masquerade-et.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)