Hirdetés

The Witcher - nem pihen a CD Projekt

|

A The Witcher című játék hatalmas siker lett. A játékosokat és kritikusokat egyaránt sikerült lenyűgöznie.

Hirdetés

Idén végre olyan szerepjátékot tolhattak a rajongók, amely nem volt halálba leegyszerűsítve. A történet szerteágazó volt, döntéseink valódi következményekkel jártak, a harcrendszer pedig ha nem is volt tökéletes, újszerűnek mindenképpen mondható. Az eladott egymillió példány jó bizonyíték arra, hogy a vásárlók meghálálják az ilyesfajta hozzáállást.  A CD Projekt pedig nem állt meg. Mivel az alapjáték sajnos néhány gyermekbetegségtől szenvedett, nem voltak restek mindent kijavítani. Mivel ez sok idő vett igénybe, és látták a sikert, úgy döntöttek, megajándékozzák a népet egy Enhanced verzióval, ami ugyancsak helyes döntésnek bizonyult. Alant egy kis videó látható, amely elsősorban a The Witcher reklámja, de feltűnik benne egy eddig ismeretlen játék is néhány pillanatra. A videó mellé jár egy bejelentés, ami ugyan semmi konkrét, de a CD Projekt társalapítója szerint még rengeteg hely van a The Witcher világában, amerre Geralt nem járt - egyelőre. Ezt valószínűleg úgy értette, hogy készül a folytatás, hála istennek. Elejtette még Michal Kicinski azt is, hogy valószínűleg a konzolosok sem maradnak Witcher játék nélkül, bár hozzátette, hogy ők elsősorban PC-re fejlesztenek. Akinek tetszett a The Witcher az biztosan várja a következő részt, aki pedig ki sem próbálta, az eredjen a boltba hamar, hiszen nálunk teljesen magyar nyelven jelent meg ez a kis gyöngyszem.

The Witcher `One Million Units Sold` Video

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)