Hirdetés

The Witness - a fejtörők már megvannak

|

A Braid alkotójának következő játéka fontos mérföldkőhöz érkezett, és bár a megjelenésre még várnunk kell, biztató, hogy jól halad a fejlesztés.

Hirdetés

Legutóbb a decemberi PlayStation Experience-en hallottunk a Braid atyjának, Jonathan Blow-nak legújabb játékáról, a fejtörőkre építkező, elképesztő látványvilággal megáldott The Witness-ről. Azóta teljes volt a csend, így már épp kezdtünk izgulni, de szerencsére jó híreket kaptunk.

A játék hivatalos blogján a napokban jelent meg egy új hír, amelyben a készítő arról tájékoztatta a rajongókat, hogy sikerült elérniük egy fontos mérföldkövet, így a játék fejlesztése új szakaszba lépett. "Pénteken hivatalosan is befejeztük az összes fejtörőt. Minden, ami a megjelenéskor a játékban lesz, már most is a játékban van."

Mostantól a finomhangoláson van a hangsúly, így a játékmenetet, de dizájnt, a modelleket és a textúrákat pofozgatják, hogy minden olajozottan menjen élesben. Blow hozzá is tette, hogy a játék még közel sincs kész, rengeteg munka van még vele, a sztorin, a menürendszeren és rengeteg egyéb dolgon is van még mit finomítani, de a 677 fejtörő megléte már egy biztató jel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)