Hirdetés

The Witness megjelenés - megvan, mikor jön a gyönyörű puzzler

|

Régóta készül már a The Witness, a Braidet jegyző Jonathan Blow új játéka, de úgy látszik, hamarosan révbe ér.

Hirdetés

A The Witness megjelenését eredetileg a PlayStation 4 megjelenésével akarták összehangolni, de végül sikerült két évet késni vele. A fejlesztők legalább addig sem malmoztak, és részletesen megosztották, pontosan mi történt azóta.

A Braid nevű egyedi, időmanipulálós platformerrel bemutatkozott Jonathan Blow új játéka egészen más lesz: a belső nézetes ügyességi-logikai kalandjátékban egy hatalmas, változatos szigeten kell X mennyiségű feladványt megoldanunk. Eredetileg úgy tervezték, hogy a játékidő 8-12 óra lesz, viszont mostanra annyira megtömték tartalommal, hogy inkább a 80-100 óra a reális. Blow érdekességképp elmondta, hogy míg 2015 májusában a játék 38387 fájból állt, mostanra a fájlok száma 57068-ra nőtt. Ha érdekel titeket, hogy ez pontosan miből tevődik össze, megnézhetitek a PlayStation Blogon, ha meg inkább a játékra vagytok kíváncsiak, az alábbi videót ajánljuk megnézni. A The Witness január 26-án jelenik meg PlayStation 4-re (és valószínűleg PC-re is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)