Hirdetés

The Witness - közeleg az Xbox One-os megjelenés

|

Az év elején még csak PC-re és PlayStation 4-re adták ki a játékot, de hamarosan az Xbox One tulajok is beszállhatnak a buliba.

Hirdetés

Meseszerű világ és őrjítő feladványok, erről szól a The Witness, ami januárban indult hódító útjára PC-on és PlayStation 4-en. Azóta még NES-re is megjelent a játék, szóval tényleg már csak az Xbox hiányzott a sorból. A One-os megjelenésre viszont már csak szeptember 13-ig kell várnunk.

A hírt Jonathan Blow, a The Witness vezető tervezője jelentette be, ahogy azt is, hogy semmiféle különleges tartalom nem érkezik az Xbox One-os verzióhoz és egy az egyben olyan lesz, ahogy januárban is megjelent eredeti kiadás. 

Ezzel szemben az iOS-re kiadott verzió esetében változásokra is számíthatunk, ezen jelenleg is dolgozik a Thekla Inc. csapata. Itt ugyanolyan belső nézetes felületet kap a játék, mint ami PS4-en és PC-n, de az irányításon és a grafikán egyszerűsíteni kellett, hogy a mobileszközön is megállja a helyét a The Witness.

Az év elején egyébként elég nagy volt a játék körüli hype, egy héttel a megjelenése után már speedrun is készült hozzá, és tesztünkön is kiválóan szerepelt. 

Ti próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)