Hirdetés

Rég nem volt már videojáték Kickstarter kampánya ennyire sikeres, pedig nem is a pénz miatt indították

|

A The Wonderful 101 újrakiadása azért összeszedett magának 2,23 millió dollárt a Kickstarteren, és még egy kis aprót streames adományok formájában.

Hirdetés

A Platinum Games nagyon szerette volna újrakeverni az egyik szerelemprojektjét, ami a Wii U meglehetősen népszerűtlen fogadtatásának köszönhetően nem aratott túl nagy sikert megjelenésekor. A srácok feljavítva akarták elhozni a The Wonderful 101-et a modern platformokra, de ehhez a közösség segítségére volt szükségük - nem anyagi okokból, hanem azért, hogy lássák, megéri majd belevágni.

Hirdetés

A remaster elkészítéséhez 50 000 dollárt kértek, ami pillanatok alatt összejött. Végül sikerült 2,23 milliót összeszedniük a Kickstarteren, és ezzel elérni azt, hogy a játék Switch mellett PC-re és PlayStation 4-re is megjelenjen. Egy Time Attack módra, két új küldetésre és egy remixelt soundtrackre is meglett a pénz, de a Kickstarter kampányon érkezett támogatások már nem érték el a 2,25 millió dolláros határt, amennyi a zenei album két dallamának nagyzenekari verziójához kellett volna. Szerencsére a hiányzó pénzmag a Kickstarter lezárásának alkalmából indított fejlesztői stream alatt összejött, támogatások formájában.

A The Wonderful 101: Remastered a támogatásoknak köszönhetően 2020. május 22-én megjelenhet PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)