Hirdetés

PC-re is jön a The Wonderful 101: Remastered

|

Beigazolódtak a pletykák, tényleg készül a The Wonderful 101 újrakevert verziója. Röviddel a Kickstarter kampány indulása után már össze is gyűlt a szükséges pénzalap.

Hirdetés

Tegnap még csak pletyka volt, hogy a PlatinumGames egy Kickstarter kampány beindítására készül a The Wonderful 101 újrakeverésének finanszírozásához. Mára a dolog valósággá vált. Ráadásul a látványos akciójátékairól ismert stúdió rátapintott a közösség vágyaira, mert alighogy beindult a kampány már meg is kapta a szükséges pénzmagot, sőt annak sokszorosát. Miközben e sorokat írom, a remélt 50 ezer dollárnyi támogatás helyett már egymilliónál is több folyt be.

Hirdetés

A csapat elsődleges célja az volt, hogy Nintendo Switchre költöztesse a játékot, de azóta már összegyűlt annyi pénz, hogy az extra célok között felsorolt PC-s és PlayStation 4-es verziók is biztossá váljanak. Innentől már bónusz tartalmak lefejlesztéséhez gyűjtögetnek a srácok, és amilyen tempóban érkezik a támogatás, jól teszik, ha gyorsan kiötölnek további stretch-goalokat.

A The Wonderful 101 eredetileg 2013-ban jelent meg Wii U-ra, és ugyan a kritikusok nagyrészt elégedettek voltak vele, a közönség nem zabálta annyira, amiért elsősorban a Wii U-exkluzivitást okolhatjuk. Egy szuperhősös akciójátékról van szó, amiben össze kell szednünk a csapatunkat, hogy megvédelmezzük a világot a földönkívüli fenyegetésektől.

Alig várjuk, hogy megjelenjen az újrakevert verzió, és modern platformokon is nyomhassuk ezt a méltatlanul elfedett csodát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)