Hirdetés

Közösségi finanszírozással költözhet új platformokra a PlatinumGames különleges játéka

|

Minden jel szerint Switchre és PS4-re is elkészülhet a PlatinumGames egyik Wii U-exkluzív címe. De ez csak a rajongók segítségével sikerülhet.

Hirdetés

A PlatinumGames egyik legérdekesebb alkotása a The Wonderful 101, amiben szuperhősöket kell irányítanunk izometrikus nézetben. Hiába volt elbűvölő akciójáték, a megbukott Wii U exkluzívjaként nem játszottak vele elegen . Úgy néz ki, hogy a stúdió szívesen változtatna az áldatlan állapoton, de kiadó híján a közönség segítségére szorítkozna.

Hirdetés

Gamexplain jelentése szerint a PlatinumGames még ma tervezi, hogy fellő egy Kickstarter kampányt, melynek keretein belül támogatókat keres majd a The Wonderful 101 PlayStation 4 és Nintendo Switch portjainak finanszírozásához. Egy újságíró, Liam Robertson szintén megerősítette, hogy ez a terv. Az ő forrásai szerint a Platinum megkörnyékezett pár kiadót, de mind elutasították az ötletet.

A Platinum Kickstarter fiókjában jelenleg 0 projekt szerepel, de ez a szám rövidesen változhat. Mit szólnátok egy The Wonderful 101 porthoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)