Hirdetés

The Witcher 3: Blood and Wine - ezt az Easter Egget senkinek nem kellett volna megtalálnia

|

A CD Projekt RED egy olyan meglepetést rejtett el a The Witcher 3 utolsó kiegészítőjében, amit alapjáraton lehetetlen megtalálni, de egy PC-s játékosnak mégis sikerült.

Hirdetés

A CD Projekt RED-nél imádják az Easter Eggeket és egyéb rejtett utalásokat, így nem csoda, hogy a The Witcher 3-ban is bőven van mit felfedezni. A Blood and Wine kiegészítőben egyet úgy eldugtak, hogy azt meg sem lehetne találni.

A pippo311lp nevű játékos a free-cam moddal játszott, ami lehetővé teszi, hogy Geralt elhagyja a testét és szabadon körülnézzen a világban. Ekkor bukkant rá hősünk a hegy tetején lévő tisztásra, ahová kíváncsiságból oda is teleportálta Geraltot. Ekkor pillantotta meg a semmi közepén álló vásznat, amin a CD Projekt RED csapatának fényképe díszelgett.

Mivel ezzel az epizóddal elbúcsúzunk Ríviai Geralttól, jó látni azokat az arcokat, akik összehozták ezt a fantasztikus játékot. Ha ti is megnéznétek a képet, ezt a modot töltsétek le PC-re. A konzolosok ebből sajnos kimaradnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)