Hirdetés

Thermaltake Chaser MK-I - mindenben büntet

|

Minden igényt kielégít a Thermaltake brutális háza.

Hirdetés

A Thermaltake neve nagyon jól cseng a gamerek közösségében, ugyanis hosszú évek óta szállítanak nekünk kiemelkedő termékeket. Az elsősorban házairól híres vállalat egyik csúcsmodellje, a Chaser MK-I került fel a boncasztalra.

 

 

Ami rögtön szembetűnik, még minden egyéb specifikáció megtekintése előtt, az a képeken is látható fények, melyeket sikerült úgy elhelyezni, hogy azok ne legyenek zavarók, de mégis nagyon kellemes hatást keltsenek. A robosztus megjelenés leginkább a rácsos kivitelezésnek köszönhető, mely a megjelenés mellett a hűtési hatásfokra is rátesz egy lapáttal, mivel egy sokkal több levegőt tudnak beszippantani a belső ventilátorok.

 

Az oldallap félig plexi, félig pedig fémrács, ahova szintén tudunk extra légkavarókat felaggatni. Aki inkább komolyabb hűtést szeretne, az nyugodtan beruházhat egy folyadékos megoldásra is, mely teljes mértékben támogatott a Chaser által.

A ház tetején egy 3,5"-es SATA dokkoló is helyett kapott, így gyorsan tudunk adatot cserélni egy esetleges LAN-partyn. A slot mellett USB 3.0, valamint eSATA portoknak is szorult némi hely, ahogy az egy ilyen kategóriájú háznál elvárható. A ház méretéből fakadóan szinte bármekkora videokártyát, sőt, videokártyákat helyezhetünk a gépbe, mivel a beltér kellően nagy, és a hűtés is ehhez igazodva operál.

 

 

A gépház oldalán található akasztóra a fejhallgatónkat tudjuk felhelyezni, így annak végre lesz egy dedikált helye, nem pedig az asztalon lévő pizzásdoboz és energiaital halomban kell utána kutatnunk.

A gép összeszerelése könnyű, mivel a legtöbb művelet nem igényel szerszámot, vagyis egyszerűen ki és be rakosgathatjuk az 5,25", 3,5", valamint 2,5"-es slotban lévő hardvereinket.

A Thermaltake Chaser MK-I az egyik legjobb ma elérhető gamer ház, amibe akármilyen brutális konfigurációt be tudunk pakolni.

 

Speicifkációk:

- 12,6 kg

- 567.9 x 237.0 x 581.6 mm

- 4 x 5.25’’, 1 x 3.5’’ kint, 6 x 3.5’’ vagy 6 x 2.5’’ bent

- 3,5"/2,5" dokkoló

- ATX méret

- 2x USB2, 2x USB3, 1x eSATA, audió csatlakozók az előlapon

- Max. VGA hossz: 33 cm

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)