Hirdetés

Zombis RTS? Részünkről jöhet!

|

Kicsit másképp dolgozzák fel ezúttal a zombi apokalipszises témakört. Bázist építünk, taktikázunk, túlélünk, ezt ígéri az ősszel PC-re érkező They Are Billions.

Hirdetés

A They Are Billions egy steampunk stílusú zombis, túlélős stratégiai játék, ahol nekünk kell irányítanunk az emberiség megmaradt szeletkéjét. A világ nagyobbik része élőhalottakból áll, a mi dolgunk pedig az, hogy a falakon kívül tartsuk őket. Nehéz lesz, ez már érezhető.

A játékosoknak bázist kell építeniük, sereget kell toborozniuk és nyersanyagokat kell gyűjtögetniük ahhoz, hogy fenntartsák a menekült tábort. Egy majdnem klasszikus RTS-t kapunk, ahol a falak fenntartása és védelme legalább annyira fontos, mint az embereink ellátása.

Hatalmas csatákra lehet majd számítani köszönhetően az egyedi motornak, ami akár 20 000 zombit is könnyedén lekezel egy meccs alatt. A játékról még többet a hivatalos oldalon tudhattok meg, a They Are Billions megjelenés valamikor idén ősszel remélhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)