Hirdetés

They Hunger: Lost Souls készülg

|

Azt, hogy a horror játékok reneszánszukat élik mi sem bizonyítja jobban, minthogy hétről hétre jelentenek be újabb és újabb játékokat, amelyek a horror játékok mezőnyében idnulva próbálnak utat törni a siker felé. Nem is emlegetném folyton a horror témát, ha nem érkezett volna az imént is egy friss bejelentés egy újabb ilyen stílusú játékról. A Black Widow Games (fekete özvegy, már itt jól indul a dolog) közhírré tétette, hogy az eddig HL MOD-ként funkcionáló They Hunger néven futó alkotásból egy sokkal profibban összerakott kereskedelmi kiadást szándékozik készíteni. A bolti változat They Hunger: Lost Souls néven fog az üzletek polcaira kerülni. A story-ról és a játék egészéről nem sokat árrultak el eddig a készítők, de elmondták, hogy az új változatot már a HL2: Source engine fogja hajtani és a túlélő horror-kaland játékban egy a 60as években Kelet-Európában kóricáló túrista kalandjait élhetjük majd át/túl a zombikkal teli világban. Az eddig megjelent két shotot ide kattanva tekinthetitek meg.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)