Hirdetés

Thief 4 hivatalosan bejelentve

|

Képek, videók, és minden különösebb csinnadratta nélkül az Eidos Montreal nyúlfarknyi sajtóközleményben adta hírül, hogy a Thief 4 munkálatai megkezdődtek.

Hirdetés

A világ első First Person Sneaker játéka, a Thief: The Dark Project immáron évtizedes múltra tekinthet vissza, és két, szintén remekül sikerült folytatást (Thief 2: Metal Age, Thief: Deady Shadows) mondhat magáénak.



Most ugyanaz a csapat (Eidos Montreal), amelyik a Deux Ex 3 révén egy másik legendás sorozat feltámasztására készül, a korábbi pletykákat megerősítve nekilátott a Thief 4 fejlesztésének. Az bejelentésből kiragadott idézet szerint még a rendkívül ambíciózus, és az Eidos számára sokat jelentő projekt munkálatainak kezdeti fázisában tartanak.
Stéphane D’Astous stúdiófőnök szerint még túl korai lenne bármilyen részlet nyilvánosságra hozása, mivel pillanatnyilag a csapatépítés élvez elsődleges prioritást.

Thief: Deadly Shadows



Azt tehát még mindig nem tudni, változik-e a főszereplő személye, folytatódik-e a Thief: Deadly Shadows története, vagy egy új kezdetnek, netán egy előzménynek lehetünk tanúi. Marad tehát továbbra is a várakozás, de megkönnyíti a tudat, hogy valóban, készül a Thief 4.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)