Hirdetés

Thief 4 - Jól haladnak az előkészületek

|

Bár a megjelenése még évek távolába nyúlik, megnyugtató, hogy időnként hírt kapunk arról, éppen hol tart a projekt.

Hirdetés

Jöhet nekem akárhány Splinter Cell, vagy Metal Gear Solid, mindig a Thief játékokat fogom a lopakodós kategória koronagyémántjainak tekinteni. Ez persze szigorúan magánvélemény, amivel nem muszáj egyetérteni.



Még 2008 tavaszán borzolta a fel a kedélyeket az Eidos Montreal, mikor elárulták, hogy a régóta várt Deus Ex 3 mellett egy olyan Eidos-márka új felvonásán dolgoznak melynek címe "T"-vel kezdődik. Miután a Tomb Raidert kizárhattuk, nem nagyon maradt más lehetőség, mint a Thief. Garrett újabb kalandjának hivatalos bejelentésére azonban idén májusig kellett várnunk.



Képekkel, videókkal, más hasznos információval sajnos még nem szolgálhatunk, hiszen a stúdió erőforrásainak javát a Deus Ex 3 emészti fel, így a Thief 4 még mindig csak az előkészítés fázisában tart. Ettől függetlenül Stephane D'Astous stúdiófőnök kifejezetten optimista, és elégedett az eddigi, ugrásszerű előrelépést eredményező munkával. Lenyűgözte, hogy a csapat ilyen rövid idő alatt összerázódott. Legutóbbi nyilatkozatában megígérte, hogy a sorozat rajongói nem fognak csalódni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)