Hirdetés

Thief 4 - kiszivárogtak az első képek

|

Nem hivatalos, de van néhány kép és új infó a Thief 4 játékról, tessék csak óvatosan lázba jönni.

Hirdetés

Nem kell persze semmi egetverőt várni, hiszen már tavaly is sejtettük, hogy a Thief 4 megjelenés már nem várható erre a konzolgenerációra. Most kiszivárgott néhány kép, és némi infó, persze nem hivatalosan.

Szóval egyelőre annyit lehet sejteni, hogy a Square Enix 2014-re tervezi a megjelenést, PC-re és újgenerációs konzolokra. Az alábbi kép mutat kicsit abból, hogyan is fest majd a Thief 4 az Eidos Montreal lelkes munkájának köszönhetően, de ha ez nem lenne elég, akkor itt a forrás, ahol megtekinthető pár darab Thief 4 kép.


Tiszta Dishonored, nem? Persze ne menjünk bele abba, hogy mi ihletett mit. A tavaly kiszivárgott előzetest még idecsapom gyorsan, hogy lássunk minden Thief 4 kedvcsinálót egy helyet:

Mit gondoltok? Milyen játék lesz majd a Thief 4 és milyen gépigény terheli majd a PC-seket ilyen képek fényében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)