Hirdetés

Thief 4 - Lopott pillanatok

|

Részletek szivárogtak ki a Thief 4 forgatókönyv vázlatából.

Hirdetés

A Deus Ex: Human Revolution sikeres bemutatkozása óta megnyugodva dőlhettek hátra Garrett rajongói, hiszen minden jel szerint a legjobb kezekben van a Thief 4.



Meg nem erősített értesülések alapján az új rész nem lép a folytatások útjára, de az oly divatos előzmények ösvényét is elkerüli, és inkább rebootként, a sorozat újrakezdéseként (hasonló történik épp a Tomb Raiderrel is) mutatkozik majd be valamikor a jövőben. Megjelenésére előreláthatóan 2013-ban számíthatunk, mert nem valószínű, hogy a lopakodós témában utazó Hitman: Absolution számára házon belül szeretne konkurenciát biztosítani a Square Enix. Jövőre viszont már nagy a valószínűsége, hogy a nagyobb játékshowkra magával viszi a kiadó, s büszkén mutogatja majd közönségnek.

01


Addig azonban kénytelenek vagyunk néhány képpel a storyboard-ból, ami Marlon Deane keze munkáját dicséri. Úgy tűnik, újfent keresztezi Garrett útját legalább egy nő, továbbra is fontos szerepet játszanak az ékszerek és egyéb értékes csecsebecsék. Az egyik képen látható madaras helyiség különösen izgalmas lehetőségeket vetít előre. Gondoljuk csak bele, elég egy rossz mozdulat, és a szárnyasok máris felverik a házat rikácsolásukkal.

02


03


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)