Hirdetés

Thief - petíció Garrett régi hangjáért

|

A Thief fanatikusok petícióval követelik vissza Garrett eredeti hangját, nem nyugszanak a kedélyek.

Hirdetés

A petíciók útján történő követelőzés sokszor olyan hangvételbe csap, mint amikor a 3 éves gyerekek földre vetik magukat és addig ordibálnak a pláza közepén, amíg el nem érik, amit akarnak. Persze a jelenet eredménye anyun és apun múlik, akik esetünkben az Eidos Montreal és a Square Enix. Az egyelőre még teljesen emberi elégedetlenkedők szerepében pedig 1800 Thief-hű rajongó, akik felháborodtak az igazi mestertolvaj hangjának lecserélésén.

Az eredetileg Stephen Russel hangja által életre keltett Garrett angol hangja a Thief 4-ben várhatóan Romano Orzari lesz, akit Ezio Auditore édesapjaként ismerhettünk. Ennek hírén felbuzdulva jött létre az "Eidos Montreal; Square Enix: Bring back Stephen Russel for Thief 4." című petíció. Időközben Stephen kifejezte köszönetét rajongói fele, mondván: "Ki szerettem volna lépni az árnyékból, hogy elmondjam, mennyire hálás vagyok, amiért ennyien támogattok engem."

Nem először fordul elő, hogy a démosz kihasználja lehetőségeit, és egy zászló alá gyűlve kinyilvánítja véleményét a játékipar baklövései ellen. Az ilyen örökké tartó küzdelmek élén állnak azok az emberek, akik át szeretnék írni a Final Fantasy VII sztoriját, hogy ne halhasson meg Aerith. Vannak viszont ellenkező esetek is, mint a Mass Effect 3, ahol rajongói és kritikai nyomásra egy ingyenes DLC-vel toldották meg a sokat kritizált végkifejletet a BioWare lelkiismeretes fejlesztői. Kétesélyes tehát a siker, majd elválik, mire megyünk a dacoskodással. Ti aláírtok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)