Hirdetés

Egyelőre nem lesz Thief 5

|

A fejlesztőcsapat vezetője poénkodott egy kicsit, de végül cáfolta, hogy a Thief 5 készülne.

Hirdetés

Nem dőltünk hanyatt a székkel, amikor felmerült a lehetősége, hogy a Thief film mellé egy Thief játék is társul. Egyébként még lehet, hogy ez így van, csak a Thief 5 helyett valami mobilos címet készít valaki, aki nem az Eidos Montreal. Milyen lenne vajon egy Thief GO?

A sorozat fő játékaiért a montreali csapat a felelős, és míg a Square Enix csak a szokásos "jelenleg nincs bejelentenivalónk" sablonválaszt adta, az Eidos Montréalt igazgató David Anfossi egy képben vázolta, miért nem igaz a folytatásról szóló pletyka. Azt írta, a cím már megvan, csak egy csapat meg pénz kell, viszont úgy zárta (már amennyiben a "Forget it!" itt tényleg azt jelenti, és szerintünk ez a leginkább valószínű), hogy "á, hagyjuk". Ha tényleg dolgoznának a Thief 5-ön, valószínűleg hallgatnának az E3-ig.

Egyébként hivatalosan a csapat most a Tomb Raider fejlesztésébe segít be a Crystal Dynamicsnek, valamint a Bosszúállók projekten dolgozik. A Deus Ex franchise a Mankind Divided bukása után pihen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)