Hirdetés

Thief - a PC-verzió nem konzolport lesz

|

Az Eidos Montreal tisztázni szeretné a részleteket a Thief PC-s verziójával kapcsolatban.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy zombikat nem fog tartalmazni, a Thief sikere szinte garantált, sokan már most arra számítanak, hogy Garrett ellopja a trónt a Dishonored főszereplőjétől, Corvo-tól.  Thief előzetesünk alapján erre minden lehetősége meg is van. Kérdés persze a minőség.

Mint tudjuk, a Thief 4 PC-re és újgenerációs konzolokra lopakodik be valamikor 2014-ben, az Eidos Montreal kötelékébe tartozó Stephane Roy pedig úgy érezte, hogy beavat minket a PC-s változat fejlesztésének rejtelmeibe. Stephanie a Strategy Informer magazinnak nyilatkozva elárulta, hogy a a Thief PC-s verziója rendkívül fontos a számukra, nem csak egy szimpla konzolportnak tervezik. Billentyűzettel és egérrel teljesen más élmény Garrett kalandjait átélni, mint kontrollerrel, a látvány terén sem akarnak kompromisszumokat kötni, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy a PC-sek azt érezzék, nekik is készült ez a játék, nem csak egy összetákolt portot kapnak. Szép ígéret, reméljük tényleg így is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)