Hirdetés

Thief - így lesz valóban a te játékod

|

A Thief mögött álló Eidos Montreal bemutatta jól, hogy milyenek lesznek a PlayStation 4-es változat testreszabási lehetőségei.

Hirdetés

A közelmúltban már megcsodálhattuk, hogy milyen lesz a Thief, ha egy újgenerációs konzol duruzsol alatta elégedetten, most pedig az Eidos azt kívánja bemutatni, hogy milyenek a játék testreszabási lehetőségei a PlayStation 4-en.

A Thief játékélménye alapesetben sem lesz utolsó, ezt már több anyaggal bizonyították a fejlesztők, viszont a menüben teljesen személyre szabhatjuk majd magát a gameplay-t is. Így a rajongók akár a klasszikus Thief nehézségével is megbirkózhatnak. Letiltható például Garrett fókusz képessége vagy éppen kikapcsolhatóak a fejezetek közötti ellenőrzőpontok, illetve a fejlesztések, sőt, az igazán hardcore játékosoknak elérhető az Iron Man fokozat is. Így működik mindez a gyakorlatban PlayStation 4-en:

Köszi, PlayStation Access! A Thief megjelenése február 28-án várható PC-re és előző, illetve újgenerációs konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)