Thief @ GC" /> Thief @ GC"/>
Hirdetés

Thief @ GC

|

A Thief sorozat immáron harmadik tagja messze felülmúl minden emberi képzeletet. Túl azon, hogy tökéletesen visszaadja az előző részek hangulatát, annál sokkal hatásosabb lesz. Ezt főként tökéletes grafikájának, és az egyes városok, terepek kidolgozottságának köszönheti. A lopakodás - mint már megszokhattuk -, kulcsfontosságú ebben a játékban, és a sorozat utolsó részében még nagyobb szerepet kap, mint valaha. Nagyon sok karakterrel beszélhetünk, szinte minden tárggyal kapcsolatba kerülhetünk (kezdve az utcán heverő hordóktól egészen a polcok mögött rejtőző gyufaszálakig), így valóban csak a játékos képzelőerején múlik, hogy mely feladatokat miként old meg. Sajnos nem sikerült kideríteni, hogy mikor várható egy játszható verzió...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)