Hirdetés

Thief - nézz végig egy küldetést! (videó)

|

Kevesebb mint két hét múlva megjelenik a Thief, de ha nem tudtok addig várni, nézzétek végig a Lockdown küldetést teljes terjedelmében, vágatlanul.

Hirdetés

Február 28-án jelenik meg a Thief, melynek örömére a GameNight is javarészt Garrettrőlerről fog szólni. A megszokott versenyek visszatérnek, de a helyszínen az első között próbálhatjátok majd ki a sorozat rebootját. 

Mi már (a világon elsőként) teszteltük, ahogy arról a GameStar játékajánlójában is olvashattatok, és bár azt a GameStar 2014//02-es lapszámának megjelenéséig nem mondhatjuk el, hogy hány pontot kapott, azért az, hogy mazur másodszor is nekivágott, sokat elmond az élményről.

Az Eidos Montreal is tudja, hogy ezt a két hetet nehéz lesz kibírni, és a mardosó kínt enyhítendő közzétett egy közel 15 perc hosszúságú gameplayt, amiben a játék Lockdown nevű küldetését nézhetjük végig vágatlanul, módosítások nélkül. A játékmenetet egy PC-n rögzítették, amiben egy AMD FX 8350-es CPU, 8 GB RAM, egy AMD Radeon HD 7970-es videokártya és egy 125 GB-os SSD biztosította a zavartalan élményt. A minimum gépigény természetesen alacsonyabb ennél.

Ki tart velünk a GameNighton? Vagy inkább otthon akartok játszani a játékkal, amit egyébként egész hétvégén is megtehetnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)