Hirdetés

Thief Speedrun - legnehezebb fokozaton két óra alatt

|

A Thief teljesen testreszabható nehézsége rengeteg lehetőséget ad a játékosoknak, hogy különböző kihívások teljesítésével villogjanak a többi rajongó előtt. Például ezzel a speedrunnal.

Hirdetés

A Thief szinte minden funkciója teljesen testreszabható, így kikapcsolhatjuk a fókuszt, mellőzhetjük a mentéseket, de akár az Iron Man fokozatot is bekapcsolhatjuk, amelyben a legkisebb hibáért is újra kell kezdenünk az egész játékot.

Ezeket a kihívásokat magunk állíthatjuk be, és ha sikerül teljesítenünk a játékot úgy, hogy nem használjuk az adott opciót, a játék extra pontokkal jutalmazza a teljesítményünket. A legjobb pontot elérőket a rendszer rögzíti, figyelembe véve azt is, mennyivel a megjelenés után és mennyi játékidővel sikerült teljesíteni a játékot.

 

Egy prenatual nevű játékos a beállításokban mindent a lehető legnehezebbre állított, majd nekiugrott a sztorinak. Nem volt túl eredményes tolvaj, hiszen csak a kötelező tárgyakat lopkodta össze, de egyszer sem sérült meg, és nem is bántott senkit. Egyetlen esetben hívta fel magára a figyelmet, de ezt csak jelentős időveszteséggel tudta volna elkerülni, így inkább emellett a megoldás mellett döntött.

Így a teljes végigjátszás mindössze két órát vett igénybe, ami igencsak szép teljesítmény. A videó  természetesen elég spoileres, így csak azoknak ajánljuk, akik már végigtolták a játékot, vagy nem bánják, ha néhány dologra idő előtt fény derül.

Ti mennyi idő alatt akasztottátok ki a Thiefet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)