Hirdetés

Thief - holnap jön a Mantle-támogatás

|

A Square Enix elmondta, hogy az Eidos Montreal lopakodós játékához előbb érkezik az AMD Mantle-t támogató tapaszt mint hinnénk.

Hirdetés

A Square Enix megerősítette, hogy holnap, azaz március 18-án egy frissítésnek hála elérhetővé válik a Thiefhez az AMD ígéretes technológiája, a Mantle.

Az év elején a Battlefield 4 már megkapta a maga Mantle-támogatását, most pedig a Thief van soron. Az AMD új API-jának köszönhetően lényegében a GPU renderelési sebessége sokkal kevésbé függ a processzortól, amely teljesítménybeli javulást jelent a játékok számára.

Ráadásul a Thief lesz a legelső olyan projekt, amely megkapja a beígért TrueAudio ficsőrt is. Ez szintén az AMD exkluzív megoldása, a lényege pedig, hogy a grafikus kártya átveszi bizonyos hanghatások futtatásának terhét a processzortól, így az éppen futtatott játék kihasználhatja a CPU felszabadult erejét más feladatokra.

A PC World korábbi cikkében egyébként további részleteket is találtok a Mantle technológiáról. Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)