Hirdetés

Thief - így vadásznak a tolvajra

|

Újabb történetet kaptunk a Thief helyszínéül szolgáló városról. Nyomunkban van a Tábornok.

Hirdetés

Megérkezett a harmadik, és egyben utolsó Thief trailer, ami a játék történetét, és egyes karaktereket mutatja be. Ezúttal a Tábornokot láthatjuk, aki minden eszközt be fog vetni, hogy kézre kerítse a mestertolvajt.

A Tábornok legfőbb célja a fejlesztők szerint, hogy „levadássza és felakassza az összes tolvajt a városban, és hogy megkaparintsa a régóta hőn áhított trófeáját, Garrettet.” A korrupt tábornok megfélemlíti az alvilág szereplőit, hogy beszedje „fekete adóját”, és aki nem fizet, az hamar a kötélen találja magát. Szóval ez a helyzet, lesz problémánk bőven.

A Thief február 28-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, és Xbox One-ra. Mi pedig már rajta vagyunk, de erről majd hamarosan...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)