Hirdetés

Thief - exkluzív küldetés az előrendelőknek

|

Amennyiben előrendeljük a Thief 4-et, kapunk egy bónusz küldetést is, amelyben bankot rabolhatunk.

Hirdetés

Az Eidos Montreal újabb remek okot talált arra, hogy miért érdemes már a megjelenés előtt megvásárolni a legújabb Thief epizódot, ugyanis az, aki így tesz, egy sajátos bónuszküldetést kap. 

Az egyedi atmoszférával rendelkező extra küldetés a Bank Heist nevet kapta és elsődleges feladatunk az lesz benne, hogy betörjünk a Stonemarket First Bankba, ahol egy családi örökséget (Star of Auldale) kell zsebre vágnunk. Mivel az intézmény erős védelem alatt áll, így nincs más lehetőség, mint az őrök kijátszása. A családi ereklye mellett más értékekre is szert tehetünk, illetve fény derül egy titokra is. Íme az ízelítő:

Az Eidos Montreal azt is megemlítette, hogy a Bank Heist küldetéssel a Thief 2: Metal Age bankos missziója előtt szerettek volna tisztelegni, amit mi is megtehetünk, ha előrendeljük a 2014. február 25-én érkező Thiefet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)