Hirdetés

Thief - új előzetes a bemutatkozáshoz

|

Valami készül, április 2-án a Thief (vagy Thief 4, ha úgy tetszik) új arcát mutatja meg, amelyet természetesen a GameStar is figyel. Addig be kell érnünk egy kedvcsinálóval.

Hirdetés

Talán még emlékeztek a Thief előzetes soraira, amelyben Daev lelkesen ecsetelte az új tolvajos móka minden eddig ismert részletét. Később az Eidos Montreal a Thief 4 megújult hősének, Garrettnek megújulását is prezentálta nekünk, de a közönség még éhes, vágyakozik.

Már nem kell sokat aludni, érkeznek majd új információk, addig is itt egy kedvcsináló előzetes, amelyben a zsivány Garrett kecses kacsójával eloltja a gyertyafényt, mielőtt az "ami a tiéd, az most már az enyém" elv alapján munkába indul.

A rajongók pedig epekedve felsóhajtanak, mint kamaszlány a fehérlovas herceg képét nézegetve - messze még az az április 2.

Természetesen az újabb infókról itt a GSO-n, részletesebben pedig a GameStar magazinban is beszámolunk majd nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)