Hirdetés

Thief - aranylemez oké, jöhet a kedvcsináló videó

|

Mindenki megnyugodhat: a Thief készen van. Egy új videó is érkezett, hogy csorogjon a nyálunk. Már nem kell sokat várni...

Hirdetés

Garrett, a mester tolvaj nemsokára ismét a város sötét utcáit járja majd, hogy trükkjeivel kizsebelje áldozatait. Tekintve, hogy a Báró sanyargatja a szegényeket, és tömi a gazdagok zsebeit, lesz mit lenyúlnia a csuklyás árnyéknak.

Rengeteg kihívás vár ránk a Thief világában. Feladatainkat többféleképpen is megoldhatjuk, akár úgy is, hogy egyetlen életet sem oltunk ki. A város minden kincse a miénk lehet, és ehhez bármilyen eszközt felhasználhatunk majd. Hogy ez mit is jelent pontosan, azt a lenti összefoglaló videóból megtudhatjátok:

 

A Thief már aranylemezre került, így már biztos, hogy február 28-án meg is érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Tegye fel a kezét, aki már epekedve várja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)