Hirdetés

Thief - mennyivel szebb PS4-en?

|

Egy újabb játék a sorban, mely nagyobb felbontáson fut a Sony next-gen gépén. Szerencsére ezúttal kisebb a különbség, mint általában.

Hirdetés

Az Eurogamer kollégái megerősíttették a hírt a Square Enix embereivel, miszerint a Thief lesz a következő játék, melynek felbontása a PlayStation 4-en magasabb, mint az Xbox One-on. Ezúttal kisebb a különbség, mégis említésre méltó.

A Thief Xbox One verziója 900p-s felbontást kapott, ezt skálázza fel a rendszer 1080p-re a megjelenítők kedvéért. A PlayStation 4 ezzel szemben 1080p-ben futtatja a játékot alapból. Mindként konzol 30FPS-el pakolja a képeket, így a sebesség tekintetében szerencsére nem lesz különbség. „Nagyon jó szem kell ahhoz, hogy lásd a különbséget.” – mondta Nicolas Cantin, a játék rendezője.

Ha azt nézzük, hogy a játék előző generációs változatai hogy festenek, a next-gen konzolos tesóikhoz képest, akkor a PS4 és az Xbox One közti eltérés már fel sem tűnik. Az Xbox 360-as és PS3-as verziók a felbontásbeli különbségek mellett még néhány effekttel is kevesebbek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)