Hirdetés

Thimbleweed Park - egy hónap múlva jön Ron Gilbert új játéka

|

A Monkey Island, Maniac Mansion, és számos legendás kalandjáték atyjának újdonságára nem kell sokat várnunk.

Hirdetés

Ron Gilbert éveken át a LucasArtsnál dolgozott, és aki ismeri a stúdió munkáit, az tudja, hogy jó pár kalandjáték készült ott. A mester keze nem csak a fent említett két széria játékaiban, de például a Putt-Puttokban is benne volt, ami az én gyerekkoromat elég erősen meghatározta, és lehet, hogy ti is hallottatok már a lila kisautóról, meg barátjáról, a kutyáról. Ha tényleg mindenre kíváncsiak vagytok, amihez valaha hozzányúlt, nézzétek meg a Wikipedia oldalát, csak próbáljatok nem elfáradni a görgetésben.

Hamar összegyűlt a Kickstarter kampány során új játéka, a Thimbleweed Park elkészítéséhez szükséges pénz is, és két év fejlesztés után a csapat örömmel jelenti be, hogy a játék PC-re, Mac-re, Linuxra és Xbox One-ra március 30-án érkezik meg.

A bejelentéssel együtt egy rakás kép is érkezett, és szépen megkértek minket, hogy ezeket használjuk, ne a régieket, mert a játék sokkal szebb most, mint akkor volt. Ennek eleget téve alább találjátok a galériát, hangolódjatok szépen a játékra.

Árról egyébként még nem tudni, azt később jelentik be. Tervben van egy iOS-es és egy androidos verzió is, PS4-es viszont nincs még. Lehet, hogy lesz később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)