Hirdetés

Thimbleweed Park tesztek - Ron Gilbert ismét zseniálisat alkotott

|

Megérkeztek a Monkey Island és megannyi legendás point-n-click kalandjáték alkotója új játékának első értékelései.

Hirdetés

Bár a LucasArts már a múlté, a hagyatéka megmarad. Nemrég mi is elővettük az első két Monkey Islandet, hogy végigjátsszuk őket, miközben arra várunk, hogy Gilbert úr újabb remekművel szolgáljon. 

A Thimbleweed Park a régi LucasArts kalandjátékok szellemében és stílusában készült, lényegében azon túl, hogy modern rendszereken fut, nem pakolták tele fölösleges, csicsás újításokkal. A játék részben a műfaj legendái előtt szeretne tisztelegni, rengeteg utalás van mind az egykori kiadóra, mind a játékokra. Az első néhány teszt alapján pár apróságtól és az ősöknél is jelenlévő hibától eltekintve kiválóan sikerült, és abszolút helye van a legnagyobbak között. Íme az eddigi értékelések:

IGN US - 8.5/10
Destructoid - 9/10
PC World US - 4.5/5
GamesRadar+ - 3,5/5
PC Gamer - 84/10
Polygon - 8/10

Ron Gilbert egyébként úgy vezette fel a megjelenést, hogy ezt írta Twitteren: "Három perc van hátra, hogy valami borzasztóan balul süljön el, és ti mind velem ordibáljatok."

A játék a mai naptól érhető el PC-re, Mac-re és Linuxra Steamen vagy GOG-on, Xbox One-ra pedig az Xbox Store-ból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)