Hirdetés

Thimbleweed Park - még több platformra megjelenik a kalandjáték

|

Ron Gilbert alkotása hamarosan már újabb gépekre is elhozza a retro hangulatot, köztük Nintendo Switchre is.

Hirdetés

A Thimbleweed Park egy igazi gyöngyszemnek számít a mai videojáték piacon, mert a klasszikus kalandjátékokat idéző játékmenetével, és pixeles, '90-es évekbeli látványvilágával azonnal belopta magát a műfaj rajongóinak szívébe, nemsokára pedig még több masinán játszhatjuk. Örül a kis szívünk, már csak azért is, mert ezt tényleg csak ajánlani tudjuk nektek, és legalább nem vagyunk keretek közé szorítva.

Hirdetés

Személyesen Gilbert kotyogta ki Twitter oldalán, hogy jövő héten nagy bejelentés várható, és a tweethez egy videót is mellékelt, amin a Nintendo Switchen játssza a Thimbleweed Parkot. Nem tud titkot tartani az öreg, na. Az alkotás egyelőre csak PC-re, Xbox One-ra és iOS-re érhető el, de jó esély van rá, hogy hamarosan a Nintendo konzolja mellett PS4-re és Androidra is megjelenik majd.

Nektek hogy tetszett a Thimbleweed Park? Ha eddig nem volt meg, kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)