Hirdetés

"This is the Painkiller..."

|

Úgy tűnik a DreamCacher és a JoWooD döntése nyomán boltokba kerül az eddig Painkiller modként készülgető Overdose – méghozzá ez év októberében!

Hirdetés

Az cuccot eddig hegesztő Mindware Studios mostantól teljes anyagi, technológiai és kiadói támogatást kap, hogy időben és kellő minőségben elkészíthessék az immáron teljesértékű játékká mutálódott modjukat. Hogy mit pakolnak bele a srácok? Lesz teljesen új tartalomként 16 pálya, 6 fegyver, 40-féle ellenfél és persze bossok. Emellett átdolgozzák a Tarot rendszert, továbbá a multiplayer kompatibilis lesz a Painkillerrel pályák és játékmódok szintjén. És ne feledjük, hogy eddig a játék többnyire fanok közreműködésével készült! Akit behatóbban érdekel, az kattanjon a hivatalos oldalra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)