Hirdetés

This is the Police 2 - poénból a vártnál korábban jelent meg

|

Az előző rész napokat késett azért, mert elfelejtettek rátenyerelni a kiadás gombra, de a második fejezettel igyekeztek helyreállítani az egyensúlyt.

Hirdetés

Még 2016-ban számoltunk be arról a mókás kis esetről, hogy Weappy Studio játéka, a This is the Police majdnem egy hetet csúszott pusztán azért, mert a kiadó elfelejtette megnyomni a publikáláshoz szükséges gombot a Steamen. Azóta a játék szert tett egy kisebb rajongótáborra, így a csapat megpróbálkozik a folytatással is, csak éppen új helyszínen, új főhőssel, új játékmenettel. De egy másodpercre sem felejtették el azt, ami a múltban történt. 

Hirdetés

A sajátos hangulatú, stratégiai rendőrségmenedzselős játék második felvonása a hét elején felbukkant a Valve rendszerében, noha csak augusztus másodikán kellett volna debütálnia. A THQ Nordic szóvivője szerint nem a véletlen vagy bármilyen technikai jellegű probléma műve a This is the Police 2 idő előtti bemutatkozása, hanem szándékos, így szerették volna ugyanis egyensúlyba hozni a mérleget. Megfordították a forgatókönyvet, most pár napnyi késés helyett pár nappal korábban könyököltek rá arra a bizonyos gombra. 

Mókás, hogy az illetékesek még erre a kis kikacsintásra is figyeltek. Mellesleg a játék kapott egy új trailert a megjelenés örömére, amely ízelítőt ad a This is the Police 2 atmoszférájából. 

Az első tesztek alapján elég középszerű lett, de inkább jó mint rossz. Ha tetszik a hangulat, próbáljátok ki ti is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)