Hirdetés

This is Vegas - A játékipar legnagyobb pénznyelője?

|

Bennfentesnek mondott hírek szerint törölték a játékot, s felszámolták a rajta dolgozó Surreal Software stúdiót.

Hirdetés

Míg hivatalos megerősítés, vagy cáfolat nem születik a This is Vegas állítólagos törlése ügyében a Warner Bros. Interactive részéről, addig megkérek mindenkit, hogy kezelje pletykaként, amit a következő sorokban olvas.



Úgy tűnik, hogy a tavaly egyszer már veszélybe került sadbox akciójátékot hosszas mérlegelést követően kukába dobta a Warner, a fejlesztést végző Surreal Software csapatát pedig kettévágta, egyik felét a Snowblind Studios, másig felét a Monolith Productions megerősítésére használta. Legalábbis erről számolt be a computerandvideogames.com bennfentes forrásokra hivatkozva. Ha igazak a kollégák értesülései, akkor még júniusban került sor minderre, alig egy esztendővel azután, hogy a Warner 33 millió dollárért megvásárolta a Midwayt.



Igazából nem is ez a megdöbbentő hír, hiszen valljuk be, a szóban forgó This is Vegas nem pályázhatott volna joggal a Sandbox játékok királya címre olyan konkurensek mellett, mint a GTAIV, az Assassin's Creed 2, vagy a Red Dead Redemption
Ami viszont tényleg mellbe vágott, a hihetetlen mennyiségű pénz, amit ebbe a projektbe öltek. A forrás szerint a tavaly nyári felvásárlásig megközelítőleg 43 millió dollárt emésztett fel a This is Vegas. Azóta havi negyedmilliót költött a stúdió, tehát az összköltség akár az 50 milliót is túlléphette.
A cvg névtelen forrása ész nélküli pénzszórásnak nevezte a projektet, s ellenpéldaként a Konami-féle SAW játékot hozta fel, ami kb. 3 millióból készült.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)