Hirdetés

This is Vegas törölve?

|

Meg nem erősített források szerint a Warner Bros. Interactive a This is Vegas projekt leállítása mellett döntött.

Hirdetés

Egy éve már annak, hogy utoljára érdemben hírt adhattunk a Surreal Software (Drakan: Order of the Flame, The Suffering, The Suffering 2: Ties That Bind) GTA-klónként is emlegetett akciójátékáról. Az elmúlt hónapokban teljes volt a csend a This is Vegas című alkotás körül.



A marketinghadjárat szerves részét képező sajtóközlemények, képek és videók elmaradása magyarázható a Midway (az eredeti kiadó és jogtulajdonos) körüli hercehurcával. A szebb napokat is látott patinás kiadót végül a Warner Bros. Interactive vásárolta meg. Az új tulajdonos azonnal nyilvánvalóvá tette, hogy továbbra is igényt tart a seattle-i csapat munkájára.



Ebből kiindulva nem kellene izgulnunk a This is Vegas sorsa miatt, viszont az éjszakai élet velejáróival (szerencsejáték, nők, pénz, csillogás, verekedés, lövöldözés, autós üldözés, stb.) fűszerezett játék váratlanul eltűnt a Gamestop üzletlánc kínálatából. Az előrendelők pedig mindannyian megkapták az értesítést, amiben tudatják velük, hogy a játék sajnálatos módon törlésre került.
Miután még egyetlen más kereskedő sem tett hasonló lépéseket, illetve hivatalos cáfolat, vagy megerősítés sem került még napvilágra, célszerű egyelőre pletykaként kezelni ezen írás tartalmát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)