Hirdetés

Nagy dobásra készülnek a This War of Mine alkotói

|

Az 11 Bit Studios szerint könnyű lenne megcsinálni a második This War of Mine játékot, ám ők ennél sokkal több mindent szeretnének megvalósítani. Nem a folytatáson gondolkodnak.

Hirdetés

A This War of Mine és a hozzá érkező folyamatos tartalmi frissítések elég nagy sikert értek el ahhoz, hogy a fejlesztők anyagi problémáktól mentesen szövögethessék a terveiket legújabb játékukhoz.

Karol Zajaczkowski, az 11 Bit Studios PR és marketing menedzsere mesélt egy picit a jövőbeni tervekről és arról, hogy mennyi mindent köszönhetnek a This War of Mine sikereinek. 

"Akár azt is megtehetnénk, hogy megcsináljuk a This War of Mine 2-t, áthelyezzük a játékmenetet egy másik környezetbe, és tulajdonképpen ugyanazt eladjuk. Mi ennél igényesebbek vagyunk, ráadásul a This War of Mine korlátai miatt nem tudtuk minden egyes ötletünket felhasználni a fejlesztés során. Az új játékunk lesz az eddigi legnagyobb projekt, amin valaha dolgoztunk, és szeretnénk minél több elképzelésünknek helyet találni benne. Akár egy tripla A-s címnek is megfelelő lenne, a játék hatalmas lesz és nehéz, még annak a tudatában is, hogy ezzel kicsit megijesztjük a casual vásárlókat. Komolyságból viszont nem engedünk, legalább annyira megrázóan szeretnénk tálalni az ötleteket, mint a This War of Mine esetében, csupán a köntös lesz más."

Szerintetek milyen témában készülhet az 11 Bit Studios új játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)