Hirdetés

This War of Mine - karakterszerkesztő és új helyszínek az új frissítésben

|

Frissült a This War of Mine, az 1.3-as patch rengeteg újítást hozott a játékba, köztük egy karakterszerkesztővel és két új helyszínnel.

Hirdetés

A This War of Mine szerencsére nagy siker lett, nem csak a kritikusok, a játékosok is imádják, és hajlandóak voltak támogatni, minek köszönhetően a fejlesztők garantálni tudják a folyamatosan érkező, tartalmas frissítéseket.

Az 1.3-as patch már elérhető, és lehetővé teszi, hogy saját helyzeteket teremtsünk, megválasztva, milyen karakterek legyenek benne, milyen sokáig tartson a konfliktus, hol játszódjon a jelenet, és milyen legyen az időjárás. Emellett a Character Editorral megszabhatjuk az NPC-k kinézetét, képességeit, és megírhatjuk előtörténetüket is. Ezek mellett a két új helyszín az Old Town és a Looted Gas Station, a további újítások mellett ezeket is láthatjátok a videóban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)