Hirdetés

This War of Mine - a 2019/04-es GameStar teljes játéka

|

Az elmúlt évek egyik legjobb indie játékát csomagoltuk az áprilisi GameStar mellé.

Hirdetés

Hónapról hónapra jelennek meg a háborús játékok, amik hol az árkádosabb vonalat követik, hol realisztikusan közelítik mega modern vagy épp a történelmi hadviselést. A This War of Mine azonban egészen más. Egy olyan oldalát mutatja be a háborúnak, amit még talán sosem láttál.

Hirdetés

Itt nem szuperkatonák bőrébe bújva harcolunk a fronton, hanem a háború emberi oldalát ismerhetjük meg. Azokét a civilekét, akik a bombázások elől bujkálva tengetik mindennapjaikat. Akik nem tudják, vajon mit hoz a holnap, és csak reménykednek benne, hogy lesz még mit enniük. Olyan tragikus sorsokat ismerhetünk meg közvetlen közelről, amik hosszú ideig velünk maradnak majd.

Az 11 bit studios játékában egy maroknyi túlélőt kell irányítanunk, akik az ostrom alatt álló városban élelem és gyógyszer híján folyamatos veszélyben vannak, kiszolgáltatva a katonáknak és banditáknak. Nappal nem nagyon merészkedhetünk ki az utcára, éjjel viszont bármi megtörténhet, ha elhagyjuk az otthonunkat. Itt nincsenek jó és rossz döntések, és bármennyire is szeretnénk mindenkit megmenteni, néha fel kell majd áldoznunk valakit, hogy a többiek megmeneküljenek

Bár maga a játékmenet brutális, a gépigény egyáltalán nem az. A futtatáshoz legalább Windows 7-es operációs rendszerre, Intel Core 2 Duo @2,4 GHz vagy AMD Athlon X2 @2,8 GHz processzorra, 2 GB RAM-ra, valamint egy GeForce 9600GS vagy Radeon HD 4000 videokártyára lesz szükség.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2019/04-es számát 2019. április 18. csütörtöktől találjátok meg az újságárusoknál. Érdemes most feliratkozni a YouTube csatornánkra is, csütörtök este ugyanis nemcsak belenézünk a játékba egy stream formájában, hanem néhány kulcsot is kiszórunk majd a játék egyik DLC-jéhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)