Hirdetés

This War of Mine: Stories - trailerrel jelent meg a második DLC

|

A The Last Broadcast új történettel bővíti az egyedi hangulatú túlélőjátékot.

Hirdetés

Bár a 11 bit Studios az utóbbi időben elsősorban a fagyos városmenedzselős címére, a Frostpunkra fókuszált, ez nem jelenti azt, hogy elfelejtette volna azt a játékot, aminek a sikert és széleskörű ismeretséget köszönheti. A This War of Mine most újabb szívszaggató kalandokkal bővül. 

Hirdetés

A The Last Broadcast a This War of Mine történetorientált Stories DLC-i közül a második, amelyet a 80 Days díjnyertes írója, Meg Jayanth álmodott meg. A hétórányi játékidőt ígérő történet középpontjában  "Pogoren hangja" áll, aki a háború-sújtotta területen egy rádióadással tartja a túlélőkben a lelket. Az új csomag további játszható civileket, négy új városi helyszínt, néhány átdolgozott korábbi területet, egy új menedéket és hat különböző befejezést kínál, valamint többek között bevezeti a rádió- és dilemma-mechanikákat. 

A This War of Mine: Stories - The Last Broadcast már elérhető PC-re és a switches változat is magában foglalja. A PS4 és Xbox One egyelőre nem került szóba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)