Hirdetés

Thor is tiszteletét teheti a Fortnite-ban

|

Úgy tűnik, hogy újból közösen erővel próbálja meg elbájolni a Fortnite játékosokkat az Epic Games és a Marvel.

Hirdetés

Korábban már előfordult, hogy a Fortnite Battle Royale fejlesztői a Marvellel összeállva elhozták Thanost, Deadpoolt vagy éppen a Bosszúállók néhány tagjának különleges eszközeit, tehát a két brand rajongói számíthattak arra, hogy nem ért még véget ez a csodás barátság (és üzleti lehetőség persze). A jelek szerint hamarosan vadonatúj crossover jöhet, aminek középpontjában jó eséllyel egy közkedvelt Marvel-karakter áll majd.

Hirdetés

Megjelent egy rövid teaser a Fortnite hivatalos Twitter-oldalán, ami egyértelműen arra utal, hogy nemsokára ismét valami meglepetést hoz a játékosoknak az Epic és a Marvel. A bejegyzésben lévő emojikat és a videót elnézve nagy valószínűséggel Thor kerül a reflektorfénybe, de előfordulhat, hogy a Marvel képregényes világának más szereplői is beköszönnek majd.

A poszt szerint augusztus 27-én számíthatunk a crossover megjelenésére. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)