Hirdetés

Those Who Remain - új látnivalók érkeztek a játékról

|

A horror és thriller rajongók imádni fogják a Camel 101 kalandját, új képekkel és egy trailerrel is szolgálhatunk.

Hirdetés

A Those Who Remainben a játékosok Edwardot irányítják majd, aki elveszett Dormont sötétjében és próbál kivergődni onnan a fényre. Az utazás kemény és hátborzongató lesz, ahogy azt a lenti képeken és traileren ti is láthatjátok, abban biztosak vagyunk, hogy ezt nem Kaci fogja majd nálunk elsőként kipróbálni, de azért megpróbáljuk majd egy streamre rábeszélni a horrorokat reszketve kerülő kollégát.

Hirdetés

Dormont egy álmos kisváros volt, de mostanra egy sötét és titokzatos hellyé vált, ahol megmagyarázhatatlan okokból tűnnek el az emberek. Nézzétek meg a hangulatosan parásnak tűnő játék képeit:



És akkor már az új trailert is:

A játék pontos megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, de a PC-s megjelenésért felelős Wire Productions szerint a Those Who Remain hamarosan befut majd számítógépekre. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)