Hirdetés

Those Who Remain - újabb trailert kapott a démoni thriller

|

A Camel 101 játékának szörnyei kifejezetten gyűlölik a fényt.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben hallottunk először a Camel 101 fejlesztőcsapat pszichológiai thrillerjéről. A Those Who Remain akkor rögtön egy gameplay trailerrel indított, amelyből kiderült, hogy egy Edward Turner nevű férfi bőrébe bújva kell felfedeznünk Dormont városát, miután számos megmagyarázhatatlan és démoni esemény történt. 

Hirdetés

A legújabb, "Darkness" című trailer a Those Who Remain fő koncepcióját mutatja be, ugyanis a játék vérszomjas szörnyei a sötétben várnak áldozatukra, így az lesz a célunk, hogy folyamatosan a fényben maradjunk. A játékmenet során ráadásul puzzle elemek is várnak ránk, például portálok, amik egy hasonló, mégis eltérő területre visznek át és ezek hatással vannak egymásra. Sőt, a készítők ígérete szerint a döntéseink kihatással lesznek a befejezésre is. 

A Those Who Remain egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de várhatóan még idén megérkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)