Hirdetés

A THQ is bevásárolt az Unreal Engine 3-ból

|

További pénzügyi stabilitását "fitogtatja" a THQ. Úgy határoztak, hogy ők is licenszelik az Epic Games zseniális grafikus motorját, az Unreal Engine 3-at. Véleményük szerint a mai motorok legjobbja ez, így nem is volt különösebben kérdés, hogy mibe fektetnek be. Azt is elárulták, hogy PC-s és next-gen konzolos fejlesztéseik is lesznek majd UE3 alapokon. Az igazi érdekesség azonban az, hogy ezt a motort összekutyulják majd saját enginejeik legjobb elemeivel (természetesen csak a még be nem jelentett projektekhez), hogy még jobban tökéletesíthessék az egészet. Nyilván itt a S.T.A.L.K.E.R. motorjának apróságaira gondoltak, viszont egyuttal lényegében azt is simán elismerték, hogy a GSC fejlesztésű engine manapság már önmagában nem képes megállni a helyét... Szó nincs azonban arról, hogy a S.T.A.L.K.E.R. motorját kidobják, és ezért még késne a játék további 4-5 évet.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)