Hirdetés

THQ - Mi lett volna ha...

|

A THQ csődje miatt veszélybe került sok, fejlesztés alatt álló projekt.

Hirdetés

Ahogy azt már tudja mindenki, a THQ sajnálatos módon csődbe ment. Minket gamereket, talán nem is az érdekel, hogy a THQ CEO nem vesz új BMW-t jövőre, sokkal inkább a be nem fejezett játékok okán görbülhet lefelé a szánk. Lássuk mire számíthattunk volna, ha nem dől dugába a THQ. Arra azért elég jó esély van, hogy ezen projektek közül egyik-másik megvalósul, hiszen a Ubisoft már érdeklődik...

A Vigil Games, akiknek a Darksiders 2-őt is köszönhetjük egy "Crawler" címen futó projekten dolgozott, amiről sajna a címén kívül semmit nem tudni. A Left 4 Dead elkészítésében segédkező Turtle Rock viszont egy co-op akciót hegesztett éppen, ami az "Evolve" nevet kapta a keresztségben. A Relic a Warhammer TPS után sem pihent, hanem az "Atlus" nevezetű tikos terven dolgozott, ami elvileg 2014-re el is készült volna. Végül a THQ Montreal, amit az Assassin's Creed csapattól lepattant Patrice Désilets vezet, a hangzatos és ígéretes "1666" című játékot hegesztette. Ismerve a stúdiókat, lehet találgatni mik is ezek a játékkezdemények, valamint reménykedni, hogy a Ubisoft - vagy valaki más - lát bennük fantáziát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)